سرمایه گذاری در استارت آپ

سرمایه گذاری در استارت آپ

بخش سرمایه گذاری در استارت آپ پلتفرم حقوقی وکیلیو؛ متکی بریک بستر شفاف، متعهد و نوین با رویکرد جذب و تامین سرمایه و تسهیل فرآیند توسعه فناوری در اکوسیستم می باشد.
ما در این پلتفرم هوشمند مبتنی بر بلاکچین DUMAN با تکیه بر وکلا، مشاورین حقوقی و سرمایه گذاری، داخلی و بین المللی؛ سعی در تسهیل و تسریع ورود استارت آپهای ایرانی به بازار جهانی جهت معرفی متقابل محصولات با رویکرد توسعه بازار و تکمیل زنجیره فناوری دیجیتال داریم.

در پلتفرم حقوقی وکیلیو با بهره‌گیری از شبکه بلاکچین DUMAN ، ضمن شفافیت و رهگیری آنلاین فرآیند اجرای سرمایه گذاری، مدیریت ریسک سرمایه گذاری در فناوری را نیز کاهش داد.

شفافیت؛ سرلوحه فعالیت اثربخش

شبکه اجماع DUMAN بر پایه بلاکچین اتریوم؛

سکوی حل چالش عدم شفافیت در فرآیند اجرایی سرمایه گذاری استارت آپ

شفافیت در اجرا

بکار‌گیری فناوری قرارداد های هوشمند

بدون واسطه

بدون نیاز به تسهیل کننده

کاهش ریسک

مدیریت ریسک سرمایه گذاری

چگونه کار می‌کند؟

گام های مسیر سرمایه گذاری هوشمند،

در راستای تسهیل فرآیند سرمایه گذاری شفاف، که در چارت زیر به اختصار توضیح داده شده است:

گام نخست: ثبت درخواست

جهت پذیرش در شبکه شفاف سرمایه گذاری DOGA؛ با ثبت فرم درخواست اینترنتی و بارگذاری مدارک مربوطه، فرآیند بررسی و تایید صلاحیت سرمایه گذاری آغاز می شود.

گام دوم: استعلام و تایید سرمایه گذار

استعلام گواهی و تایید مدارک عدم سوء پیشینه قضایی و مالی افراد متقاضی از سازمان ها و نهادهای ذی ربط

برای مشاوره حقوقی و آشنایی با نحوه دریافت گواهی عدم سوء پیشینه از سامانه خدمات الکترونیک قضایی ( سامانه ثنا )

گام سوم: انتخاب هوشمند فناوری

در این مرحله انتخاب فناوری جهت مشارکت سرمایه‌گذار به صورت غیر مستقیم توسط کارشناسان ارزیابی فناوری و توسعه کسب و کار ”پلتفرم حقوقی وکیلیو”در شبکه DOGA بر اساس نسبت شاخص آمادگی سرمایه پذیری فناوری اندازه گیری شده و میزان سطح مشارکت سرمایه گذاران در فناوری تعیین میشود.

گام چهارم: قرارداد هوشمند؛ رهگیری شفاف فرآیند

با بررسی و انتخاب فناوری، قرارداد هوشمند بین سرمایه گذاران و صاحبان فناوری بر روی بستر بلاکچین اتریوم الحاق شده و کاربران میتوانند روند اجرایی توسعه فناوری را از شبکه سرمایه گذاری DOGA بصورت شفاف، آنی و بدون واسطه رهگیری کنند.

چرا در استارت آپ ها سرمایه گذاری کنیم؟

۱) فرصت جایگزینی به جای کسب و کارهای سنتی

فناوریهای نوظهور این پتانسیل را دارند که با ارزش های پیشنهادی جذاب به مشتریان خود، مدلهای سنتی آن بخش را تغییر، و بعضا از بین ببرند.

۲) توسعه پذیری آسان کسب وکار فناورانه:

نسبت مقداردرآمد کسب شده به هزینه های انجام شده خیلی زیاد بوده، که خود سبب توسعه بازار سریع و جذاب برنامه کسب وکارنسبت به رقبای سنتی میشود.

۳) فرصت اخذ اقامت و دریافت استارت آپ ویزا:

فرصت رشد و توسعه بازاردر عرصه بین‌المللی با حضور در اکوسیستم فناوری کشورهای مختلف؛ با امکان دریافت تسهیلات ویژه از قبیل استارت آپ ویزا و اخذ اقامت دائم، شهروندی و دریافت گذرنامه برای صاحبان فناوری و سرمایه گذاران و همراهان

0 / 5. 0

مشاوره حقوقی آنلاین