ویزای استارتاپ هلند چیست؟
از زمانی که استارتاپ دلتا در هلند رشد پیدا کرد (سال ۲۰۱۵)، قانون جذب مهاجر از طریق صدور ویزای استارتاپ هلند نیز اجرایی گردید. طبق قوانینی که در این رابطه وضع شده است، مهاجرینی که دارای ویزای شینگن یا سوئیس نیستند، می توانند برای دریافت ویزای استارتاپ هلند درخواست دهند.
دولت هلند نیز مانند سایر کشورهای توسعه یافته و حامی کارآفرینان مهاجر، از طرح ها و کسب و کار هایی حمایت می کند که نوآورانه باشند.
افرادی که دارای چنین برنامه ای هستند، می توانند اقدامات لازم جهت مهاجرت به هلند را انجام دهند. علاوه بر این موضوع، هلند برنامه دیگری نیز برای کارآفرینان مهاجر در نظر دارد.
این برنامه با عنوان فرش نارنجی (Orange Carpet) شناخته می شود. در این برنامه حمایت های خوبی برای کسب و کار ها و کارآفرینان مهاجر در نظر گرفته شده است.
درخواست ویزای استارتاپ هلند در برخی از مراحل شبیه به سایر کشورها است. به طور مثال داشتن مدارک هویتی، گذرنامه معتبر، عدم سوء پیشینه و نظایر آن برای درخواست استارتاپ ویزای هلند نیز ضروری است.
اما مدارک دیگری نیز برای ثبت این درخواست وجود دارد که در ادامه این مطلب به آن ها خواهیم پرداخت. دقت داشته باشید، فراهم نمودن تمامی موارد خواسته شده و عمل کردن به قوانین دولت هلند، شما را برای تایید و مهاجرت به هلند یاری خواهد کرد.
پیشنهاد مطالعه: ویزای استارتاپ استونی
از ویژگی های دیگر ویزای استارتاپ هلند باید به مدت زمان آن اشاره کنیم. اکثر این نوع ویزاها از سوی کشور های دیگر، دو ساله صادر می شوند. ولی استارتاپ ویزای هلند یک ساله است. دقت داشته باشید این ویزا به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
ویزای استارتاپ هلند مناسب چه افرادی است؟
افرادی که درخواست ویزای استارتاپ هلند را می دهند، نسبت به سایر کشورها با سهولت بیشتری پذیرفته خواهند شد. اما برنامه فرش نارنجی در هلند، همه کارآفرین های مهاجر را در این کشور نگه نمی دارد.
پس به این نتیجه می رسیم، اگر واقعا علاقه مند به ایجاد کسب و کار خود هستید و قصد اقامت دائم در هلند را نیز دارید، باید طرح شما کاملا بی عیب و نقص باشد. کارآفرینانی که از این بابت مطمئن هستند و می دانند طرح شان مسیر درست و نتیجه مطلوبی به همراه خواهد داشت؛ می توانند مورد قبول دولت هلند قرار بگیرند.
اگر شما کسب و کاری دارید که مدت ها برای طرح ریزی آن نقشه کشیده اید و تمام جوانب آن را بررسی کرده اید. باید هر چه زودتر اقدام به راه اندازی آن نمایید.
اما گاهی بستر مناسب برای راه اندازی برخی از طرح ها وجود ندارد. نه تنها به لحاظ مالی گاهی به دلایل مختلف دیگر نیز شرایط برای ایجاد کسب و کار در کشور مبدا مهیا نمی باشد.
کارآفرینانی که با چنین مشکلی رو به رو هستند و دوست ندارند زحمت ها و تلاش های شان بی نتیجه بماند، می توانند از طریق ویزای استارتاپ هلند رویاهای خود را عملی سازند.
در کشور هلند همه مردم به زبان انگلیسی صحبت می کنند. پس ویزای استارتاپ هلند مناسب افرادی است که به این زبان مسلط باشند. اگر کسب و کار شما شرایط لازم و کافی جهت ارائه به دولت هلند را دارد ولی خودتان به زبان انگلیسی مسلط نیستید؛
حتما این موضوع را جدی گرفته و مدرک زبان خود را کسب نمایید. اینکه شما در یک کشور بیگانه بتوانید درباره خود و کسب و کارتان با ساکنین آنجا ارتباط برقرار کنید، بسیار مهم و حیاتی است. پس این موضوع را جدی بگیرید.
تمکن مالی نیز برای دریافت ویزای استارتاپ هلند مهم است. افرادی که اقدامات لازم جهت مهاجرت به هلند از طریق استارتاپ را دارند؛ باید از پس هزینه های زندگی در هلند بر بیایند.
طبق قوانینی که برای برای صدور ویزای استارتاپ تعیین شده است؛ سرمایه لازم برای راه ندازی کسب و کار از سوی نهاد ها و دولت هلند تامین می شود. اما هزینه زندگی به عهده کارآفرین خواهد بود. پس شرایط مالی خود را بسنجید و سپس درخواست ویزا دهید.
هزینه های استارتاپ ویزای هلند
قبل از درخواست ویزای استارتاپ هلند لازم است بدانید، تمکن مالی تقریبا بالا، برای دریافت این نوع ویزا ضروری است. به خصوص اگر قصد مهاجرت همراه خانواده خود را دارید، هزینه های شما بیشتر بوده و به منابع مالی قوی تری نیاز خواهید داشت.
هر فرد باید ۷۰ درصد هزینه یک سال خود را داشته باشد. علاوه بر این، هزینه ای که برای درخواست ویزا از سوی متقاضی باید پرداخت شود، ۳۳۳ یورو است. برای ثبت شرکت نیز باید ۵۰ الی ۱۰۰ یورو بپردازید.
در واقع بیشتر هزینه هایی که بر عهده متقاضی است، شامل هزینه زندگی در هلند و درخواست ویزا می شود. اما برای ثبت شرکت هزینه زیادی از شما گرفته نخواهد شد.
شرایط و مراحل دریافت ویزای استارت آپ هلند
اولین قدم برای درخواست ویزای استارتاپ هلند، داشتن یک کسب و کار سودمند است. در واقع برای درخواست هر نوع ویزایی، یکی از فاکتور ها اصلی است. یعنی حکم شیرازه را دارد و سایر فاکتور ها در گرو آن هستند. مثلا برای درخواست ویزای تحصیلی، داشتن مدارک دانشگاهی معتبر و تحقیقات علمی در صدر جدول قرار دارند.
در خصوص ویزای استارتاپ هلند نیز، شما باید یک طرح نوآورانه جهت راه اندازی کسب و کار داشته باشید. طرحی که به اشتغالزایی و درآمد منجر شود.
وقتی این گزینه از سوی شما به طور کامل برآورده گردید، سپس می توانید سایر مراحل را پشت سر بگذارید. البته این مرحله شامل نوشتن یک بیزینس پلن موفق است که در بخش بعدی به صورت کامل درباره آن صحبت خواهیم کرد.
در دست داشتن مدارک هویتی لازمه هر سفری است. به خصوص اگر بخواهید به خارج از کشور سفر کنید و مدت طولانی آنجا بمانید.
گم شدن یا مخدوش بودن این مدارک، درخواست مهاجرت و ویزای شما را با مشکل مواجه خواهد کرد. پس مدارکی چون: کارت ملی، شناسنامه عکس دار، پاسپورت با عکسی که به تازگی گرفته شده باشد و گواهی سو پیشینه از مهم ترین و اصلی ترین مدارک شما هستند.
این مدارک را آماده کرده و نزد خود نگه دارید. هنگام ثبت درخواست و ارسال آن، باید مدارک هویتی خود را نیز ارسال نمایید.
مدرک دیگری که دولت هلند از شما می خواهد، نامه ای از سوی یک مشاور است. یک مشاور یا تسهیلگر، یعنی کسی که متخصص کارآفرینی و استارتاپ است؛
باید طرح شما را تایید نماید. ضمن اینکه به صورت مکتوب قید نماید که در تمام مراحل راه اندازی کسب و کار مشاور و کمک رسان شما خواهد بود. نکته مهمی که در خصوص این فرد باید رعایت کنید، این است که او نمی تواند فردی از اقوام شما باشد. نسبت فامیلی به طور کامل باعث رد صلاحیت چنین فردی می شود.
پس متخصص و مشاوری را پیدا کنید که ضمن داشتن تجربه کافی در خصوص استارتاپ، بتواند در تمامی مراحل نیز همراه شما باشد. این موضوع که آیا فرد متخصص از شما مبلغی را دریافت می کند یا خیر، برای دولت هلند اهمیتی ندارد. بلکه مهم، حضور فردی باتجربه در زمینه کارآفرینی کنار شما است.
علاوه بر قانون ذکر شده، اگر چنین فردی کنار شما باشد، حتما در مسیر راه اندازی و توسعه کسب و کار، موفق تر عمل خواهید کرد. پس این قانون به نفع خودتان است.
ثبت نام در اتاق بازرگانی یکی دیگر از مراحلی است که برای دریافت ویزای استارتاپ هلند باید پشت سر بگذارید. اتاق بازرگانی یک نهاد در هلند است که شما و مشاورتان باید در آن ثبت نام نمایید.
بعد از ثبت نام؛ یک شماره به اسم شما در این نهاد ثبت خواهد شد. این شماره مهم است و باید در کنار سایر مدارک ارسال گردد. اگر به هر دلیلی شرایطی فراهم شد که نتوانستید این شماره را دریافت کنید؛ باید در نامه ای به صورت مکتوب تصریح نمایید که بعد از صدور ویزای استارتاپ هلند این ثبت نام را انجام می دهید.
از دیگر مواردی که باید فراهم و رعایت گردد، هزینه های زندگی است. فرد متقاضی باید حداقل ۷۰ در صد از هزینه های یک سال آینده خود را در دسترس داشته باشد. این مبلغ می تواند چیزی حدود ۱۰ هزار یورو باشد.
بیزینسپلن شما باید دارای چه خصوصیاتی باشد؟
برای اینکه بیزینس پلن شما هنگام درخواست ویزای استارتاپ هلند مورد تایید قرار بگبیرد، باید طرح شما نوآورانه باشد. شاید این سوال برایتان مطرح گردد که منظور از طرحی نوآورانه چیست؟ پاسخ این سوال نزد ماست:
منظور از طرحی نوآورانه برای دولت هلند، طرحی است که در کشور هلند کاملا جدید و نو باشد. در واقع از دید دولت هلند، سرمایه گذاری بر طرحی که شبیه به آن در هلند وجود دارد، کار نادرستی است. به لحاظ منطقی نیز سرمایه گذاران تمایل چندانی به طرح های تکراری ندارند. پس برای پذیرفته شدن و تاییدیه گرفتن از دولت هلند، بیزینس پلن شما باید طرحی جدید و خاص را ارائه دهد.
ممکن است طرحی که قصد نوشتن آن را دارید، نوآورانه نباشد. اما ناامید نشوید. زیرا اگر بیزینس پلن شما، طرحی را ارائه دهد که در آن راهکاری جدید وجود دارد؛ می تواند برای دولت هلند قابل قبول باشد. منظور از راهکاری جدید، یعنی شیوه ای نو برای بهبود بخش های تولیدی، پخش یا بازاریابی. اگر در بیزینش پلن، طرحی را که چنین ویژگی دارد، ارائه کنید؛ می توان به موفقیت آن امیدوار بود.
اما ویژگی سومی که موجب می شود کسب و کارتان توسط دولت هلند تایید گردد، خلاقانه بودن آن است. به طور کلی خلاقیت برای پذیرش طرح شما و صدور ویزای استارتاپ هلند لازم است. بیشتر کشور ها روی این گزینه تاکید دارند. پس اگر طرحی که ارائه می کنید ویژگی خلاقانه دارد؛ حتما در بیزینس پلن این موضوع را مشخص نمایید.
استارتاپ دلتا، یکی از اکوسیستم های استارتاپی مهم در اروپا محسوب می شود. شما با دریافت ویزای استارتاپ کشور هلند، می توانید جزوی از این سیستم باشید.
فرش نارنجی هلند به عنوان یک برنامه سودمند برای کارآفرینان مهاجر، کمک بزرگی برای شما خواهد بود. شما می توانید از مزایای این برنامه سود ببرید.
اگر دارای فرزند هستید، نگران تحصیل شان نباشید. فرزندان شما می توانند مانند سایر محصلین این کشور، از نظام آموزشی هلند بهره مند شوند.
نرخ مالیات و بهره های بانکی در این کشور بسیار پایین است. پس نگران تامین چنین هزینه هایی نباشید. زیرا خیلی سنگین نیستند.
مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ هلند
مدت زمانی که از هنگام اقدام برای ویزای هلند تا زمان دریافت ویزای استارتاپ هلند نیاز دارید، به سه مرحله تقسیم می شود. مجموع مدت زمان این سه مرحله شش ماه الی نه ماه است. اما اگر بخواهید بدانید هر مرحله چقدر زمان می برد، به شرح زیر است:
آماده سازی طرح و نوشتن بیزینس پلن: ۹۰ الی ۱۲۰ روز
ارسال بیزینس پلن و گفت و گوهای مشاور: یک ماه تا سه ماه
درخواست ویزا و دریافت آن: کمتر از دو ماه
مهاجرت خانوادگی از طریق استارتاپ ویزای هلند
همانطور که پیشتر نیز ذکر شد، ویزای استارتاپ هلند امکان مهاجرت خانوادگی را برای شما فراهم می آورد. پس شما در طول یک سال اول همراه با خانواده تان در این کشور اقامت خواهید داشت. البته همراه بردن خانواده تان منوط بر این است که با تامین هزینه هایشان مشکلی نداشته باشید.
زیرا دولت هلند هیچ مسئولیتی در قبال مخارج زندگی شما و خانواده تان ندارد. تنها هزینه ای که از سوی هلند پرداخت می شود، هزینه های مربوط به ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار است.
البته با توجه به شرایط زندگی ایده آل در کشور هلند، بهتر است بعد از دریافت ویزای استارتاپ هلند، خانواده تان را نیز با خود ببرید. کیفیت زندگی در این کشور بالاست. پس خانواده شما از شرایط بسیار عالی برخوردار خواهند شد.
روش اخذ ویزای استارتاپ هلند و خدمات موسسه وکیلیو
اگر جزو متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ هلند هستید، این مطلب به شما کمک زیادی کرده است. زیرا تمام مراحل و جوانب درخواست و دریافت ویزای استارتاپ کشور هلند برای شما توضیح داده شد. اکنون می خواهیم نکته ای را به شما بگوییم که در پیشبرد هدف تان مفید است.
اقدام برای درخواست ویزا، به هر طریقی که باشد، دردسرهایی دارد. همچنین یک دوره زمانی ۹ ماه باید صرف شود تا مراحل دریافت ویزا تکمیل گردد. موسسه وکیلیو یک مجموعه با تجربه و عالی در خصوص مشاوره ویزای استارتاپ است.
اگر برای ویزای سرمایه گذاری که ویزای استارتاپ جزوی از آن است، به کمک نیاز دارید، موسسه وکیلیو با داشتن مشاورین برجسته، کمک رسان شما خواهد بود.
البته فعالیت این موسسه فقط به پرونده های مهاجرت و ویزا ختم نمی شود. بلکه مشکلات حقوقی چون: دعواهای خانوادگی، انحصار وراثت، ملکی و دریافت مطالبات؛ همگی جزو وظایف این مجموعه هستند. ضمن اینکه پاسخگویی آنلاین در سایت موسسه وکیلیو انجام میگیرد.
کافیست مشکل یا سوال حقوقی خود را در فرم داخل سایت وارد نمایید. سپس به مدت دو ساعت بعد، مشاورین وکیلیو با شما در خصوص پیامی که در سایت گذاشتید؛ تماس برقرار خواهند کرد.
برای اخذ ویزای استارتاپ کشورهای مختلف دیگری مانند: فرانسه،دانمارک، فنلاند، ویزای استارتاپ اتریش، کانادا و غیر نیز می توانید از این موسسه کمک بخواهید. علاقه مندان به دریافت ویزای استارتاپ کانادا نیز می توانند سوالات خود را هم به صورت حضوری و هم آنلاین بپرسند. با تعیین وقت قبلی از طریق سایت موسسه وکیلیو، با اطمینان خاطر برای مشاوره حضوری به این مجموعه مراجعه نمایید.
برای ارتباط با ما با شماره زیر تماس بگیرید
021-88982500
09192671164
4.5 / 5. 23