قبل از بررسی مشکلات استارتاپ کانادا ابتدا بهتر است با خود این ویزا آشنا شویم. اگر در ذهن شما ایده ای وجود دارد که می توانید آن را عملی سازید و در سطح بین المللی به اجرا درآورید می توانید از ویزای استارتاپ کانادا استفاده کنید.
دولت کانادا به کسانی که دارای ایده ای ناب وخلاقانه هستند اجازه می دهد که مقیم این کشور شوند.
البته داشتن ایده به تنهایی کافی نیست بلکه شما باید قادر باشید ایده خود را به اجرا درآورید و برای آن سرمایهگذار پیدا کنید.
سیاست دولت کانادا این است که با این روش مهاجران زیادی را از کشورهای مختلف به کانادا بیاورد. هدف از این سیاست افزایش جمعیت است.
اگر شما هم فکر می کنید که دارای ایده ای نو هستید که به اندازه کافی توجیه اقتصادی دارد می توانید به منظور دریافت ویزای استارت آپ کانادا اقدام کنید. در صورتی ایده شما پذیرفته می شود که بتوانید در این کشور برای ساکنان آن اشتغال زایی کنید.
کشور کانادا به این باور رسیده است که اگر بخواهد در قرن حاضر از نظر اقتصادی در سطح بالایی قرار گیرد باید با شرکت های استارت آپ و نوآور کار کند. این کشور در تلاش است تا مشکلات استارت آپ کانادا را به حداقل برساند.
مسئولان کانادا بر این باور هستند که دولت ها بازیگران کلیدی در ایجاد ثروت و شکوفایی اقتصادی هستند.
البته به شرطی که بتوانند به کسب و کارهای نوپا و ایده های خوب اجازه شکوفایی دهند. بنابراین کانادا سیاست ارائه ویزای استارت آپ کانادا را پیادهسازی کرده تا در این بازی اقتصادی که در جهان حاکم است جایگاه خود را به دست آورد.
یکی از بهترین شهر ها برای راهاندازی استارت آپ شهر ونکوور است. مشکلات استارتاپ کانادا در این شهر بسیار کمتر از شهرهای دیگر می باشد. در این شهر که در ساحل غربی کانادا واقع شده، استارت آپ های مشهوری چون Hootsuite و Slack مستقر هستند.
کیفیت زندگی و سطح رفاه مردم در این شهر بسیار بالا می باشد. همچنین دسترسی خوب به فضای اداری و سهولت نسبی در راهاندازی یک کسب و کار، باعث شده است که این شهر بهترین مکان برای شروع یک ایده و کسب و کار نوپا باشد.
جالب است بدانید که شرکت های بزرگی چون آمازون و مایکروسافت دفاتر خود را در این شهر مستقر کرده اند.
قبل از این که با مشکلات استارتاپ کانادا آشنا شویم خوب است ابتدا به بررسی مشکلات راهاندازی استارت آپ در این کشور بپردازیم.
علی رغم این که در کانادا یک محیط تجاری قوی برای راهاندازی کسب و کارها فراهم است، اما چالش هایی هم وجود دارد.
جذب مشتری، توسعه نیروی کار ماهر، افزایش درآمد و ایجاد نوآوری تنها برخی از مشکلات استارتاپ کانادا به شمار می روند.
خوشبختانه اگر با یک برنامه ریزی درست و اصولی پیش بروید می توانید بسیاری از این چالش ها را برطرف کنید. بعد از آن شما می توانید از این طریق اقدام به دریافت اقامت دائم کانادا کنید.
اگر به عنوان یک شرکت فناوری بخواهید در کانادا فعالیت کنید شما نیاز به یک ارتباط قوی با دولت دارید. برقراری این ارتباط می تواند در ایجاد یک محیط پویا که در نهایت منجر به پیشرفت استارت آپ شما شود نقش بسیار مهمی داشته باشد.
مشکلات استارتاپ کانادا به عوامل زیادی بستگی دارد. برخی از دلایل شکست استارت آپ ها را در زیر بیان می کنیم.
بنابراین راهاندازی استارت آپ در کانادا برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا به این آسانی نیست. مشکلات و چالش های زیادی وجود دارند که باعث می شوند یک استارت آپ نتواند موفق شود.
در نهایت همه این موارد منجر به این می شود که در دریافت ویزای استارت آپ کانادا دچار مشکل شوید.
ویزای استارت آپ کانادا ابتدا به صورت آزمایشی در سال 2013 راهاندازی شد. این روش یکی از سریع ترین و آسان ترین روش ها برای مهاجرت کارآفرینان به کانادا به شمار می رود.
این نوع ویزا را اصطلاحاً suv یا start-up visa می گویند. هدف از راهاندازی و اجرای این سیاست توسط اداره مهاجرت و اقامت کانادا این است که سرمایه گذاران و کارآفرینان را جذب این کشور کند.
این نوع ویزا را می توان به عنوان یک سکوی پرتاب برای کسانی دانست که دارای ایده ای هوشمندانه هستند. دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ویزای استارت آپ کانادا به این راحتی نیست. مشکلات و چالش هایی که دریافت ویزای استارت آپ دارد را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم.
برای جذب سرمایهگذار می توانید به سازمان هایی که توسط دولت کانادا مشخص شده اند مراجعه کنید. دریافت درخواست نامه پشتیبانی مالی از این سازمان ها بسیار مهم است. بنابراین باید به قدری ایده شما قوی باشد که بتواند نظر این سازمان های حمایت کننده را جذب کند.
کسی که متقاضی راهاندازی یک کسب و کار و دارای یک ایده تجاری است تا موفق به دریافت ویزای استارت آپ کانادا شود باید یک سری شرایط اولیه را داشته باشد.
مهاجرت به کشور کانادا از طریق برنامه های تجاری یکی از راه های شناخته شده به شمار می رود که چالش های خودش را دارد. دو مورد از برنامه های تجاری رایج عبارتند از راهاندازی استارت آپ در کانادا و کارآفرینی. مشکلات استارتاپ کانادا بسیار زیاد است.
راهاندازی استارت آپ به نوعی زیر مجموعه کارآفرینی به شمار می رود، اما تفاوت هایی هم بین این دو وجود دارد. در استارت آپ به دنبال یک ایده که مشکل یا مشکلاتی از یک جامعه را حل کند هستیم. در این نوع برنامه تجاری اگرچه راه حل باید به طور واضح مشخص باشد اما هیچ تضمینی برای موفقیت وجود ندارد. بنابراین این یکی از ریسک ها و چالش های استارت آپ ها همین موضوع است. اما در مقابل کارآفرینی به ایجاد شغل دلالت دارد.
مهم ترین تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا این است که ویزای کارآفرینی یک ویزای کار مشروط است. در راهاندازی استارت آپ در کانادا اقامت دائم این کشور به صورت غیر مشروط به گروهی داده می شود که استارت آپ را راهاندازی کرده اند.
تفاوت دیگر این است که در استارت آپ شما باید یک ایده و راه حل جدید ارائه کنید اما در کارآفرینی اینگونه نیست. بنابراین در استارت آپ باید بر کل بازار کانادا و بازار جهانی تسلط کامل داشت. این موضوع خودش می تواند مشکلات و چالش هایی را برای راهاندازی استارت آپ در کانادا ایجاد کند.
تفاوت دیگر این است که در استارت آپ شما می توانید در هر استانی از کانادا اقامت داشته باشید و به راهاندازی کسب و کار خود اقدام کنید. در کارآفرینی شما تنها می توانید در یک استان خاص اقامت داشته باشید و برنامه های تجاری خود را اجرا کنید.
هر یک از استان ها برای راهاندازی کسب و کار قوانین خاص خود را دارند. در این مطلب سعی کردیم به بررسی مشکلات استارت آپ کانادا و چالش هایی که برای گرفتن ویزا در کانادا از این طریق وجود دارد بپردازیم.
اگر برای ویزای استارتاپ به کمک نیاز دارید، موسسه وکیلیو با داشتن مشاورین برجسته، کمک رسان شما خواهد بود.